Bloemkoolsalade II

Bloemkoolsalade II

Bloemkoolsalade II

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1 groene, gele paarse of rode paprika
1/2 krop sla
1 kleine bloemkool
250 gr tomaten
2 hardgekookte eieren

Bereiden

Voor de saus:
1 bekertje Bulgaarse yoghurt
peper, zout
4 eetlepels bieslook

Kook de bloemkool 5-10 minuten en laat hem afkoelen.
Bekleed een platte schaal met slabladen.
Leg de bloemkool in het midden en daarom heen plakjes tomaat, reepjes
paprika en plakjes ei.
Schenk vanuit het midden de saus over de salade.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus